Ofertele noastre pentru tine

Magazinul nostru, EKILIBRIUM.RO, iti pune la dispozitie pachete special concepute pentru a te ajuta in lupta cu afectiunile tale

Pachetul Splendor

Pachetul Splendor  surprinde in mod placut asteptarile oricarei femei. Pachetul contine 1 flacon de Zeolit Pudra Detoxifianta la 350 de grame si 1 flacon de Zeolit Masca Cosmetica.

Este cunoscut faptul ca procesul de imbatranire este accelerat de prezenta toxinelor si a radicalilor liberi in organismul nostru. Zeolitul Pudra Detoxifianta ajuta la eliminarea blocajelor energetice prin imbunatatirea starii de sanatate si eliminarea surselor de radicali liberi. De asemenea Zeolitul este un foarte bun antiviral si imunomodulator. Daruiti de Sarbatori Zeolit Pudra Detoxifianta si astfel veti proteja sanatatea celor dragi.

Masca Cosmetica pe baza de Zeolit nu trebuie sa lipseasca din produsele de ingrijire faciala, intrucat reduce urmele de oboseala, revigoreaza tenul si confera acestuia luminozitate. De asemenea, Zeolitul absoarbe metalele grele rezultate in urma utilizarii produselor de machiaj. Masca Cosmetica pe baza de Zeolit este tot ceea ce isi poate dori o femeie pentru a fi stralucitoare in fiecare zi.

Pachetul Enjoy

pachetul zeolit enjoy

Pachetul Enjoy a fost creat special pentru a veni in intampinarea dorintelor femeii moderne, cochete. Orice femeie doreste sa fie rasfatata de cei dragi sau sa rasfete la randul ei membrii familiei.

Pachetul Enjoy contine un flacon de Zeolit Pudra Detoxifianta ce ajuta la eliminarea toxinelor si a radicalilor liberi, imbunatatind starea de sanatate prin cresterea vitalitatii organismului, un flacon de Zeolit Pudra Abraziva ce permite indepartarea celulelor moarte de la nivelul tegumentului printr-o usoara exfoliere a fetei si a corpului.

Din Pachetul Enjoy face parte si Masca Cosmetica pe baza de Zeolit, esentiala in ingrijirea tenului oricarei femei. Aplicarea acestei masti o data pe saptamana, elimina urmele de oboseala si absoarbe metalele grele continute de produsele de machiaj, conferind tenului luminozitate si fermitate.

Zeolite Enhanced cu DHQ

pachet detoxifiere zeolit lichid

 Oferta Zeolit lichid imbogatit cu DHQ 4+1. Economisiti 200 de lei la acest pachet.

Zeolite Enhanced cu DHQ este un mineral vulcanic aflat in suspensie, unic, imbogatit cu dihidroquercetin – foarte eficient în combaterea celulelor canceroase. Zeolit lichid imbogatit cu DHQ ajuta organismul la detoxifiere si îmbunatateste alcalinitatea organismului iar odata intrat în interiorul celulei canceroase, distruge nucleul. Exista o rata a curabilitatii de 78% pentru cei în stadiile 4 ale bolii canceroase, si o rata de 89% de supravietuire.

Folositi Zeolite Enhanced cu DHQ si OxyDHQ pentru a omorî celulele canceroase fara a dauna organismului. În momentul în care sunteti supusi chimioterapiei sau radiatiilor sunt afectate si celule sanatoase din corp. De fapt, radiatiile pot omorî un individ mai repede decât cancerul în sine.

Cum functioneaza zeolitul lichid imbogatit cu DHQ ?

Zeolitul este un mineral vulcanic încarcat negativ ce atrage toxinele încarcate pozitiv (toate toxinele sunt încarcate pozitiv) si le mentine în structura sa în forma de cusca. Încarcatura ionica se transforma într-una pozitiva cand este încarcat cu toxinele pe care le absoarbe. Celulele normale au o încarcatura neutra, în timp ce, celulele canceroase au o încarcatura electrica negativa. Cu alte cuvinte, moleculele de zeolite ce devin pozitive, atrag celulele infectate. Odata intrat în celula canceroasa, zeolitul o distruge. Partea tri-metalica a zeolit-ului distruge nucleul celulei si citoplasma ei. Unele celule sunt distruse în momentul în care citoplasma explodeaza, altele în momentul în care peretele si membrana cedeaza datorita distrugerii nucleului. Datorita încarcaturii ionice, zeolitul atrage doar celulele bolnave, nu afecteaza în niciun fel pe cele sanatoase.

Alte beneficii ale Zeolitului Enhanced cu DHQ:

Zeolite Enhanced cu DHQ elimina amoniacul din organism. Amoniacul este o toxina care nu are ce cauta într-un organism sanatos. Mii de oameni cu boli hepatice sau de rinichi au murit din cauza surplusului de amoniac în sange. Un ficat sanatos transforma amoniacul în urina. Beneficiul cel mai important al consumarii zeolitului este abilitatea acestuia de a elimina amoniacul direct din organism, ceea ce reduce presiunea asupra ficatului sau rinichilor. Amoniacul ce ramane neprocesat pentru ca ficatul nu mai face fata, poate intra în circuitul sangelui, ajungand pana la sistemul nervos central. Suplimentul recomandat de noi in aceste situatii este Zeolit lichid, care s-a dovedit a fi un produs foarte eficient.

Zeolitul Enhanced cu DHQ este de 10 ori mai eficient decat orice tip de zeolit. 

DHQ (dihidroquercetin) a fost adaugat in Zeolitul lichid crescandu-i astfel puterea chelatoare extraordinar de mult. Zeolite Enhanced cu DHQ a crescut de la un nivel energetic de 400 (spre deosebire de celelalte suplimente naturiste cu rol in detoxifiere ce au un nivel energetic de 50-60) pâna la 5000 datorita efectului antioxidant al dihidroquercetinului.

DHQ este unul dintre cei mai puternici antioxidanti din natura si principalul antioxidant solubil al grasimilor din organism. Cele mai multe daune din organism au loc datorita grasimilor, cum e colesterolul, si în membranele grase ale celulelor – exact acolo unde DHQ protejeaza organismul. Cercetarile stiintifice de specialitate au demonstrat ca DHQ poate fi folosit pentru a reduce metastazele. Abilitatea dihidroquercetinului este de a creste puterea vindecatoare a zeolite-ului de 6 ori mai mult si poarta zeolitul mult mai eficient prin organism.

În mod clar Zeolite Enhanced cu DHQ este un produs remarcabil în lupta împotriva cancerului, este non-toxic, foarte bun detoxifiant, îmbunatateste nivelul pH-ului si frecventele vibrationale din el, mareste eficienta distrugerii celulelor canceroase.

Zeolitul lichid este pus spre vanzare la pretul de 200 de lei de catre echipa Ekilibrium. Folositi Zeolit lichid pentru afectiuni tumorale, tratarea cancerului, detoxifiere, aliminare metale grele, echilibrare pH. Administrarea de Zeolit lichid se adminstreaza pornind de la o sticluta de 30 ml pe luna si ajungand pana la 4 sticle. Zeolitul nu se administreaza impreuna cu chimioterapia Cisplatin sau Carboplatin pentru a nu diminua efectul.

Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs sau pentru a comanda va asteptam pe WWW.EKILIBRIUM.RO


Pachet Dr. Hulda Clark – detoxifiere ficat

Tratamentul detoxifiant pentru ficat contine urmatoarele produse:

  • 1 pachet Sare Epsom
  • 1 flacon capsule de Ornitina
  • 1 sticla de 100 ml de tinctura de coaja de nuca neagra
  • 1 flacon Acid Clorhidric picaturi
  • 1 borcan vitamina C pudra
  • 1 grapefruit rosu (din bucataria proprie)
  • ulei de masline ozonificat*tinut la frigider

*ozonificarea uleiului de masline se realizeaza utilizand un aparat ozanator.

Detoxifierea ficatului

Eliminarea calculilor biliari (pietrele din caile biliare) imbunatateste spectaculos digestia, care reprezinta fundamentul sanatatii dumneavoastra. Va puteti astepta sa dispara si alergiile dupa mai multe cure de detoxifiere. Incredibil, elimina si durerile umerilor, bratelor si spatelui. Va da energie si un remarcabil sentiment de buna dispozitie.

Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs sau pentru a comanda va asteptam pe WWW.EKILIBRIUM.RO

Zeolit Dinamic Trio

Unele dintre cele mai recomandate produse pe care le gasiti la noi sunt Zeolit lichidOxy Dhq si pH Balacer 8.0.

Pentru a veni in sprijinul clientilor am creat un nou pachet : Zeolit Dinamic Trio. Pachetul contine : 1 flacon de Zeolit enhanced with DHQ – un produs de detoxifiere uimitor, 1 flacon de OxyDHQ – un produs de top in oxigenarea sangelui si 1 flacon depH Balancer 8.0 – un produs folosit pentru echilibrarea si cresterea pH-ului sangvin, care are deasemenea in compozitia sa si o serie de plante anti-inflamatoare extrem de eficiente.

Zeolitul este un mineral cu o structura unica de interconectare tip grilaj. Aceasta structura tip grilaj este aranjata pentru a forma un cadru de fagure de miere cu canale de interconectarea si pori consistenti ca diametru.  Alumina incarcata negativ si blocurile de constructie tetraedrice din dioxid de siliciu incarcate neutru sunt suprapuse pentru a produce o deschidere tri-dimensionala in forma de fagure. Zeolituleste unul dintre putinele minerale incarcate negativ, ce se gasesc in natura. Atunci cand este ingerat, el actioneaza ca un magnet electrostatic, absorbind toxinele incarcate pozitiv inchizandu-le ca intr-o cusca in interiorul sau. Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este fin micronizat pentru a permite patrunderea acestuia in sange in scopul colectarii metalelor grele din toate organele interne. Zeolitul „murdar” este apoi eliminat natural in siguranta din organism.

Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs sau pentru a comanda va asteptam pe WWW.EKILIBRIUM.RO

pachet antiparazitar junior
Numarul cazurilor de infectii parazitare este imens, in toata lumea. In Romania, in unele zone, pana la 75% dintre copii sunt infectati cu una sau mai multe specii de paraziti/viermi intestinali. Daca parazitii se gasesc in numar mare in organism, pot produce boli foarte grave: diverse forme de cancer, Giardoza, Oxiuraza , Ascaridioza, Teniaza, Chist Hidatic, etc.

Tratamentul Dr. Clark – antiparazitar junior cuprinde: 

1 flacon Capsule Coaja Nuca Neagra (Black Walnut Hull) 360 mg/capsula 50 capsule;
1 flacon Capsule Pelin (Wormwood) 365 mg/capsula 100 capsule;
1 flacon Capsule Cuisoare (Cloves) 500 mg/capsula 100 capsule.

Programul Dr. Clark deparazitar junior

Programul Dr. Clark deparazitar junior contine cate un flacon de coaja de nuca neagracapsule de pelincapsule de cuisoare.

Tratamentul Dr. Clark – antiparazitar junior este folosit pentru copiii care sunt infestati cu paraziti sau viermi intestinali. Aplicati tratamentul de deparazitare copiilor de 2 ori pe an, sau de fiecare data cand sunt bolnavi. Vanzarea pachetului Dr. Clark – antiparazitar junior este facilitata de echipa Ekilibrium, iar pretul tratamentului Dr. Clark – antiparazitar junior este de 263 Lei.

Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs sau pentru a comanda va asteptam pe WWW.EKILIBRIUM.RO

Pachet Dr. Clark deparazitar de 18 zile

deparazitare

Pachetul contine:

Tinctura din coaja de nuca neagra 120 ml

1 flacon Capsule de pelin (Wormwood)  365 mg/capsula – 100 capsule

1 flacon Capsule de cuisoare (Cloves) 500 mg/capsula – 100 capsule

1 flacon Capsule de arginina (L-Argina) 500 mg/capsula – 100 capsule

1 flacon Capsule de ornitina (L-Ornitina) 500 mg/capsula – 100 capsule

Ornitina (L-Ornitina)

ornitina

Parazitii produc o cantitate mare de amoniac ca si excremente proprii. Amoniacul pentru paraziti este echivalentul urinei pentru oameni, si este eliberat in organism in cantitati foarte mari. Amoniacul este toxic, in special pentru creier. Cauzeaza insomnia si alte probleme pet imp de noapte si anxietate pet imp de zi. Prin administrarea de Ornitina inainte de culcare veti putea avea un somn linistit. Se stie ca amoniacul este un iritant puternic pentru creier. De fapt o persoana poate fi trezita din coma cu ajutorul mirosului de ammoniac. Ornitina reactioneaza cu amoniacul, si il absoarbe ca un burete. Incepeti tratamentul prin administrarea de 2 capsule de Ornitina inainte de culcare. Nu trebuie sa administrati restul programului pentru a incepe si ornitina. Administrati 4 capsule de ornitina in cea de-a doua noapte, si 6 capsule in cea de-a treia noapte. Dupa aceea luati cate 4-6 capsule in fiecare seara pentru un somn linistit. Opriti administrarea si vedeti daca somnul va fi la fel de linistit si dupa intreruperea tratamentului.

Folositi Ornitina atat cat aveti nevoie. Ornitina nu creeaza dependenta si nu are efecte secundare.

Arginina (L-Arginina)

Arginina este un aminoacid ce elimina amoniacul si nu creeaza somnolenta. Arginina trebuie administrata dimineata, atunci cand este nevoie. Luati 1 capsula cand va treziti si 1 capsula inainte de pranz si cina sau atat cat aveti nevoie pentru energie.

Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs sau pentru a comanda va asteptam pe WWW.EKILIBRIUM.RO

Pachet Dr. Hulda Clark

detoxifiere si deparazitare colon

detoxifiere colon

Tratamentul detoxifiant si deparazitar pentru colon contine urmatoarele produse:

1) Capsule Turmerice (Turmeric Capsules) – produsul contine 100 de capsule; fiecare capsula gelatinoasa contine 500 mg de turmeric. Tumericul (curcuma) stimuleaza eliberarea bilei, creste capacitatea ficatului de a elimina toxinele prin stimularea secretiei a doua enzime: gluconil-transferaza si glutation-transferaza, actiune anticancerigena, inhiba dezvoltarea tumorilor canceroase si metastazelor (cancer de san, de stomac, de colon, de piele, de plamani), actiune antiinflamatorie, hepato-protectoare, actiune antioxidanta, antibacteriana. De asemenea, tumericul previne infarctul si purifica sangele.

Indicatii: tulburari circulatorii, boli hepatobiliare, hemoragii, boala Crohn, cancer.

2) Seminte de chimen (Fenel Seeds) – fiecare capsula gelatinoasa contine 450 mg de seminte de chimen dulce.Datorita uleiurilor volatile, chimenul are actiune carminativa si de stimulare a secretiilor gastrice, actiune spasmolitica, antiinflamatorie la nivelul tubului digestiv, calmanta a colicilor intestinale, actiune expectoranta (fluidifica secretiile bronsice, ajuta la eliminarea secretiilor in exces de la nivelul arborelui bronsic) si totodata uleiul volatil de chimen este antihistaminic, reduce reactiile alergice in caz de astm bronsic, galactogog (stimuleaza secretia lactata), imunatateste circulatia cerebrala, are actiune tonica asupra sistemului nervos, efect antitumoral (conform unor studii efectuate in Japonia, chimenul impiedica dezvoltarea celulelor cancerose la nivelul organelor digestive), actiune antimicotica, vermifuga, insecticida, eficient inclusiv pentru tratarea scabiei.

Indicatii: astm bronsic, anorexie, dispepsii diverse, colici abdominale, flatulenta, astenie fizica, cancer de colon, cancer de piele.

3)  Enzime digestive (Digestive Enzyme Capsules) – ambalat in flacoane a cate 50 de capsule x 500 mg. Fiecare capsula contine pancreatina, pepsina, radacina de ghimbir, tipsina, bromenalina, lipaza, papaina.Enzimele sunt fermentii produsi de organism pentru transformarea alimentelor in substante primare necesare nutritiei, precum minerale, vitamine, aminoacizi.

4) Tinctura de  coaja nuca neagra (Black Hull Walnut Tincture) – ambalat in sticlute de 60 ml. Este cel mai eficient produs cu rol deparazitar.

5) Capsule Cascara Sagrada – ambalat in flacoane a cate 100 de capsule; fiecare capsula gelatinoasa contine 425 mg scoarta de Purshiana Rhamnus (Cascara Sagrada). Produsul este un excelent laxativ. Este recomandat in indigestie cronica, ciroza si icter.

6) Oxid de magneziu – ambalat in flacoane a cate 100 de capsule; fiecare capsula gelatinoasa contine 300 mg oxid de magneziu. Impiedica formarea calculilor si calcifierea vaselor de sange.
7) Solutie Lugol  – este ambalat in sticlute de 30 ml, respectiv 576 picaturi; fiecare picatura contine 6.417 mg de iod elementar. Lugol este un antiseptic, o solutie foarte eficienta impotriva bacteriilor si a fungilor. Este de asemeni un foarte bun dezinfectant.
8) Clorhidrat de betaina (Betaine Hydrochloride) – ambalat in flacoane a cate 100 de capsule; fiecare capsula gelatinoasa contine 350 mg. Are actiune antibacteriana, Betaina distruge familia de bacterii Clostridium.
9) Acid Clorhidric 5% (Hydrochloric Acid) – ambalat in sticlute de 30 ml.

Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs sau pentru a comanda va asteptam pe WWW.EKILIBRIUM.RO

Pachet Dr. Clark – eliminare pietre rinichi Premium

ekilibrium

Pachetul Dr. Clark eliminare pietre la rinichi contine urmatoarele produse:

·         1 pachet amestec: radacina de (Hydrangea) hortensie uscata, radacina de gravel (Eupatorium purpureum), radacina de nalba-mare (marshmallow)

·         Capsule de ghimbir

·         Capsule Uva Ursi (Strugurii Ursului)

·         Concentrat de cires negru, 250 ml

·         vitamina B6, 250 mg

·         Capsule oxid de magneziu, 300 mg

·         tinctura de splinuta, 30 ml

·     HCl (acid clorhidric 5%)

·         Vitamina B2 pudra

*Observatii:  – aceste ceaiuri din ierburi, ca si patrunjelul se pot deprecia repede. Ceaiul trebuie incalzit pana la fierbere o data la 4 zile, daca il tineti depozitat in frigider, in vederea resterilizarii acestuia. Daca il sterilizati dimineata, il puteti lua la serviciu fara a-l mai tine la rece (folositi un recipient din sticla si nu de plastic);

– evitati sa consumati carne, paine, cereale, paste fainoase, bauturi carbonatate, lapte, intrucat aceste alimente au un nivel ridicat de fosfati, care conduc la formarea de cristale de fosfati in rinichi;

-evitati consumul de ceai obisnuit, cacao si ciocolata, deoarece au un continut ridicat de acid oxalic ceea ce favorizeaza formarea pietrelor de oxalati;

– mariti consumul de legume si zarzavaturi, neprocesate termic, beti cel putin 2 l de apa pe zi;

– pietrele de la rinichi vor fi dizolvate in 3 saptamani cu acest tratament, dar daca nu stopati consumul de ceai, cacao si bauturi carbonatate acestea vor reaparea in 3 zile.

Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs sau pentru a comanda va asteptam pe WWW.EKILIBRIUM.RO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: