Zeolitul lichid sau Zeolit pudra

   
 

Exista o multime de informatii de la distribuitori de zeolit pulbere, care creeaza confuzii in randul consumatorilor. Unii dintre voi poate ati vazut un raport, care este un raspuns pentru companiile producatoare de zeolit.

Zeolitul lichid este sub forma de pulbere zeolit fin micronizata si curatata de toxine, activata pusa in suspensie lichida impreuna cu DHQ si gata sa atraga toate toxinele din organismul dumneavoastra. Toate studiile care s-au efectuat pe zeolit s-au facut pe zeolitul pulbere.

Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este mai scump decat alte lichide si pulberi datorita procesului de curatare si de activare a zeolitului care se ridica la un cost destul de mare. Echipamentele pentru micronionizarea zeolitului au si ele costuri semnificative.

Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ activeaza gena p21 si ucide celulele canceroase – stim acest lucru in mod sigur.

Zeolitul lichid este un produs unic. Oamenii de toate varstele ar trebui sa il consume, indiferent de simtomele manisfestate, de supra-sarcina toxica sau nu. De fapt, in urmatorii ani, toata lumea va avea un produs de detoxifiere, in casa lor. Persoanele care administreaza zeolit au in comun marturii incurajatoare din experienta personala.

Posted on 04/01/2013, in Sanatate and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu